Συστήματα Ασφαλείας

Ειδικοί
Ανιχνευτές

Υπάρχει ένα μεγάλο σύνολο διαφόρων ανιχνευτών που επιτρέπουν την διεύρυνση της αντίληψης γεγονότων και επέκτασης των ορίων των συστημάτων ασφαλείας. Οι αισθητήρες αυτοί επιτρέπουν σε ένα σύστημα ασφαλείας να ειδοποιεί τον κάτοχο του για διάφορα συμβάντα όπως μεταβολή θερμοκρασίας, διαρροή γκαζιού, υγραερίου, διοξειδίου το άνθρακα, νερού, ακόμα και εμφάνιση φωτιάς η καπνού.
Μία άλλη ομάδα ανιχνευτών εξυπηρετεί την περιμετρική κάλυψη του κτιρίου ασφαλίζοντας παράθυρα πόρτες γκαραζόπορτες, αλλά και την περίμετρο του κτιρίου μπαλκόνια αυλή και αίθρια.

Πρόκειται για αισθητήρες μαγνητικής επαφής, που τοποθετούνται σε ανοίγματα είτε χωνευτοί είτε επικολλημένοι στα πλαίσια τον ανοιγμάτων, και Radar κατάλληλα για εξωτερικό χώρο, με δυνατότητα αντίληψης κίνησης σε μεγάλη απόσταση και εύρος, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, επιτρέποντας έτσι την ανίχνευση παραβίασης του χώρου ακόμα και με την παρουσία του κατόχου μέσα σε αυτόν.

Συστήματα Παραγωγής Καπνού

Οι μονάδες παραγωγής καπνού της AVS ELECTRONICS μπορούν να καλύψουν τον χώρο με καπνό μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα καθιστώντας αδύνατη την παραμονή, και την μετακίνηση μέσα σε αυτόν. Ιδανική λύση για καταστήματα που έχουν εσωτερικές προθήκες και βιτρίνες.
Image
Image

Beams
Φωτοδέσμες

Τα φωτοηλεκτρικά και μικροκομματικά beams μπορούν να καλύψουν εσωτερικά ή εξωτερικά τον χώρο ανιχνεύοντας τη διέλευση από και προς αυτόν. Είναι συστήματα που μπορούν να παγιδεύσουν μπαλκονόπορτες, γκαραζόπορτες, αποθήκες, την αυλή ή την περίμετρο του χώρου καθώς είναι εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Ανάλογα με την εφαρμογή που καλείται να καλύψει το σύστημα ασφαλείας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν beams διπλής ή τετραπλής δέσμης ακόμα και μικροκομματικά. Μπορούν να καλύψουν αποστάσεις από 2 έως 200 μέτρα.