Συστήματα Αυτοματισμού

Η ControlField δραστηριοποιείται στο χώρο εδώ και είκοσι περίπου χρόνια, με αντικείμενα όπως τα δίκτυα, τα συστήματα ασφαλείας, το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, την πυρανίχνευση, τον Οικιακό και Βιομηχανικό αυτοματισμό. Υποστηρίζουμε ένα πλήθος επαγγελματιών με συνέπεια και αξιοπιστία, σχεδιάζοντας και επιλέγοντας λύσεις ξεχωριστά για τον κάθε ένα. Κατανοώντας τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και των μονάδων παραγωγής είμαστε δίπλα του αρωγοί στην εξασφάλιση της συνεχούς και απρόσκοπτης λειτουργίας της επιχείρησης του.

Βιομηχανικός Αυτοματισμός

Η σύγχρονη παραγωγή προϊόντων χρειάζεται αξιόπιστο και μεγάλης αντοχής ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό για την συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του. Η σχεδίαση της διαδικασίας παραγωγής, η επιλογή των αισθητήρων και του υποστηρικτικού υλικού, είναι μέγιστης σημασίας για την σωστή και αποδοτική λειτουργία του. Από την άλλη, ο σωστός και έξυπνος προγραμματισμός των προγραμματιζόμενων λογικών ελεγκτών δίνει "ζωή" και κίνηση σε όλο αυτό που ονομάζουμε σήμερα γραμμή παραγωγής.

Η σύγχρονη τεχνολογία και οι κατασκευαστές παρέχουν σήμερα μία ευρεία γκάμα προϊόντων προγραμματιζόμενων λογικών ελεγκτών, ρυθμιστών στροφών, αισθητήρων και συστημάτων διεπαφής χρήστη (PLC, Inverter, Sensor, HMI), που με την κατάλληλη σχεδίαση και τον προγραμματισμό μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ανάγκη και σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Κτιριακός Αυτοματισμός

Στη σύγχρονη εποχή ακούμε όλο και περισσότερο για έξυπνα κτίρια και κατοικίες. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας πράγματι μπορούμε να ενοποιήσουμε πλέον σε ένα δίκτυο πλήθος εφαρμογών που να εξυπηρετούν τις ανάγκες μας, για συνολικό και απομακρυσμένο έλεγχο, για μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας, και την όσο το δυνατόν πιο άνετη διαβίωση στο χώρο μας.

Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες του γραφείου ή της κατοικίας μας χωρίς να βρισκόμαστε στο χώρο, αλλά ακόμα και το ίδιο το κτίριο να αλληλεπιδρά με την ανθρώπινη παρουσία και μάλιστα με διαφορετικό τρόπο, αντιλαμβανόμενο αν αυτή είναι επιθυμητή η όχι.

Το KNX αποτελεί μια τεχνολογία που υποστηρίζεται πλέον σε όλο τον κόσμο, με πάρα πολλούς κατασκευαστές να παράγουν υλικό συμβατό με την τεχνολογία αυτή. Έτσι σήμερα μπορούμε να πούμε ότι ο μόνος περιορισμός στην σχεδίαση τέτοιων συστημάτων είναι η φαντασία μας.